Yhdistyksen jäsenenä saat pääsyn aiempien tapahtumien jaettuihin esitysmateriaaleihin.

Mikäli olet yhdistyksen jäsen, henkilöjäsen tai yritysjäsenyyteen nimetty edustaja, saat ajoittain meiltä sähköpostitse linkit ja salasanat. Talleta ne huolella. Kun vaihdamme salasanoja, lähetämme tiedon tästä. — Mikäli sinulla ei ole tallessa linkkejä ja salasanoja, lähetä pyyntö osoitteeseen info@tdwi.fiMikäli olet yhdistyksen jäsen, henkilöjäsen tai yritysjäsenyyteen nimetty edustaja, sinun jäsenyyteesi sisältyy myös pääsy kansainvälisen yhteisön jäsenille osoitettuun sivustoon membercommunity.tdwi.org.

Sivusto edellyttää rekisteröitymistä TDWI Finlandin jäsenenä. Saat meiltä erityisen linkin, jonka kautta rekisteröityminen TDWI Finlandin “sub-accountiksi” on mahdollista. Pidämme tämän kuitenkin vapaaehtoisena. Emme automaattisesti lisää jäseniämme kansainvälisen yhteisön jäsenrekisteriin. Teet sen halutessasi itse, ja samalla ylläpidät tarkempia tietoja haluamallasi tasolla.

Osalla jäsenistämme on jo tunnus liitettynä yhdistyksemme tiliin. Uudemmilla jäsenillä ei tunnusta ilman omaehtoista rekisteröitymistä ole.

Mikäli et vielä ole jäsenenä tuonne rekisteröitynyt, eikä sinulla ei ole tallessa rekisteröitymiseen tarvittavaa linkkiä, lähetä pyyntö tästä osoitteeseen info@tdwi.fi.