KUTSU sinulle

Jos et ole vielä osaamisyhteisömme, yhdistyksemme, jäsen – nostan esille tämän mahdollisuuden.

Järjestämme tietojohtamisen ja tiedolla johtamisen asiantuntijayhteisönä tapahtumia Suomessa, yleensä 4—5 per vuosi, jotka toimintamallimme mukaisesti haluamme tarjota jäsenillemme ilman eri veloitusta vuotuiseen yhdistyksen jäsenmaksuun sisältyen. Jäsenyhteisöistä voivat henkilöt joustavasti vaihtaa osallistujaa sen mukaan, kuka ehtii ja ketä teemat kiinnostavat. Yhdistyksemme jäsenmaksulla pääsee myös kansainvälisen TDWI yhteisön (tdwi.org) jäseneksi ja saat kaikki jäsenmateriaalit, BI/tietojohtaminen -alueen tutkimusmateriaalit ja alennukset kansainvälisistä tapahtumista ja koulutuksista Euroopassa ja USAssa. Kaikki tämä siis sisältyy meillä jäsenmaksuumme.

Tapahtumiamme on kovasti kiitetty. Näihin halutaan tulla uudestaan ja uudestaan. Oikeasti. Tällä hetkellä osallistujia per tapahtumamme saamme noin 80—100 henkilöä ja vuodessa eri henkilöitä tapahtumissamme käy noin 300—400.

Tapahtumiamme voit selata täällä: https://www.tdwi.fi/tdwi-finland-posts/ – Näet käsittelemämme teemat viime vuosilta.

Olemme Tiedolla johtamisen johtava aktiivinen yhteisö Suomessa. Meille on helppo tulla ja meillä on mukava olla.


Uusi jäsenyys ja muutokset

Ilmoita halukkuutesi jäseneksi tai jäsentiedoissasi tapahtuneet muutokset sähköpostilla osoitteeseen:

info@tdwi.fi

Sisällytä viestiin tiedot:
–    Henkilöjäsen vai Yritysjäsen
–    Jokaisen ilmoitetun henkilön sähköpostiosoite sekä sukunimi ja etunimi
–    Yrityksen nimi
–    Yrityksen Y-tunnus
–    Postiosoite, ja erikseen
–    Laskutusosoite ja haluamasi laskutuksen viitetiedot
–    Verkkolaskuosoite (pääasiallinen laskutustapa)
–    Laskutusyhteyshenkilön/Yritysjäsenyyttä koordinoivan nimi

Tietosuojaselosteemme voit tarkistaa täältä: https://www.tdwi.fi/tdwi-finlandin-tietosuojaseloste/


TDWI:n jäseneksi samalla

Yhdistys on sopinut TDWI:n www.tdwi.org kanssa yhteistyöstä, jonka mukaisesti TDWI Finland edustaa TDWI:tä Suomessa.

Yhdistyksen henkilöjäsenet ja yritysjäsenten nimetyt edustajat ovat TDWI:n jäseniä ja saavat myös kaikki TDWI:n jäsenilleen tarjoamat jäsenetuudet.

Huomatkaa! – Älkää liittykö jäseneksi ww.tdwi.org –sivuston kautta vaan yllä kuvatulla sähköpostiviestillä. Me maksamme kansainvälisen organisaation jäsenmaksun puolestasi sisältyen TDWI Finlandin jäsenmaksuusi.

Suomen TDWI:n jäsenmaksuista jää osa yhdistyksemme jäsenpalvelujen sekä tapahtumiemme hyväksi hyödyttämään yhdistyksemme jäseniä TDWI:n jäsenetujen lisäksi! Jäsenmaksustasi suoritamme myös TDWI.org jäsenmaksusi puolestasi.


Jäsenmaksut

Henkilöjäsenet ja yritysjäsenyydessä nimetyt edustajat ovat oikeutettuja osallistumaan yhdistyksen jäsenille tarkoitettuihin tilaisuuksiin ja saavat yhdistyksen muut jäsenetuudet.

Henkilöjäsenyys: vuosimaksu vuonna 2024: 245 €

Henkilö ilmoitetaan myös TDWI:n jäseneksi. Jäsenyyttä, sen tuomia etuja tai luottamustehtäviä ei voi siirtää toiselle henkilölle työsuhteessa tapahtuneiden muutosten perusteella. Henkilöjäsenyys on henkilökohtainen ja oikeuttaa yhteen ääneen yhdistyksen kokouksissa.

Yritysjäsenyys: vuosimaksu vuonna 2024: 895 € (sis. 4 nimettyä edustajaa)

Yritys nimeää edustajansa yhdistyksen rekisteriin. Nimetyt edustajat ilmoitetaan samalla myös TDWI:n jäseniksi. Nimettyjä edustajia voi vaihtaa joustavasti tarpeen mukaan. Mahdolliset yhdistyksen luottamustehtävät eivät kuitenkaan siirry henkilövaihdosten mukana, vaan niistä päätetään erikseen yhdistyksen sääntöjen mukaisesti. Yritysjäsenyys on yritys-/yhteisökohtainen ja oikeuttaa neljään ääneen yhdistyksen kokouksissa.

Yritysjäsenyyteen enemmän kuin 4 nimettyä edustajaa:

Yritysjäsen voi ilmoittaa yhdistyksen rekisteriin haluamansa määrän nimettyjä henkilöitä (edustajia). Vuosimaksu määräytyy edustajien määrän mukaisesti siten, että neljä edustajaa sisältyy yritysjäsenyyden (perus-) maksuun, ja vuosimaksuun lisätään viidennestä edustajasta alkaen kustakin henkilöjäsenmaksun mukaan.

Kesken kalenterivuotta liittyvien jäsenmaksu liittymisvuodelta on liittymispäivää seuraavien täysien kalenterikuukausien mukainen osuus koko vuoden jäsenmaksusta.


Yhdistyksen jäsenenä saat pääsyn aiempien tapahtumien jaettuihin esitysmateriaaleihin

Mikäli olet yhdistyksen jäsen, saat ajoittain meiltä sähköpostitse linkit materiaaleihin ja salasanat. Talleta ne huolella. Kun vaihdamme salasanoja, lähetämme tiedon tästä. — Mikäli sinulla ei ole tallessa linkkejä ja salasanoja, lähetä pyyntö osoitteeseen info@tdwi.fi