KUTSU sinulle

Jos et ole vielä osaamisyhteisömme, yhdistyksemme, jäsen – nostan esille tämän mahdollisuuden.

Järjestämme tietojohtamisen ja tiedolla johtamisen asiantuntijayhteisönä tapahtumia Suomessa, yleensä 4—5 per vuosi, jotka toimintamallimme mukaisesti haluamme tarjota jäsenillemme ilman eri veloitusta vuotuiseen yhdistyksen jäsenmaksuun sisältyen. Jäsenyhteisöistä voivat henkilöt joustavasti vaihtaa osallistujaa sen mukaan, kuka ehtii ja ketä teemat kiinnostavat. Yhdistyksemme jäsenmaksulla pääsee myös kansainvälisen TDWI yhteisön (tdwi.org) jäseneksi ja saat kaikki jäsenmateriaalit, BI/tietojohtaminen -alueen tutkimusmateriaalit ja alennukset kansainvälisistä tapahtumista ja koulutuksista Euroopassa ja USAssa. Kaikki tämä siis sisältyy meillä jäsenmaksuumme.

Tapahtumiamme on kovasti kiitetty. Näihin halutaan tulla uudestaan ja uudestaan. Oikeasti. Tällä hetkellä osallistujia per tapahtumamme saamme noin 80—100 henkilöä ja vuodessa eri henkilöitä tapahtumissamme käy noin 300—400.

Tapahtumiamme voit selata täällä: http://www.tdwi.fi/tapahtumia-events/ – Näet käsittelemämme teemat viime vuosilta.

Olemme Tiedolla johtamisen johtava aktiivinen yhteisö Suomessa. Meille on helppo tulla ja meillä on mukava olla.

Arvioita 10 2 2017 _kokonaisuus _2 TDWI Finland

Uusi jäsenyys ja muutokset

Ilmoita halukkuutesi jäseneksi tai jäsentiedoissasi tapahtuneet muutokset sähköpostilla osoitteeseen:

info@tdwi.fi

Sisällytä viestiin tiedot:
–    Henkilöjäsen vai Yritysjäsen
–    Jokaisen ilmoitetun henkilön sähköpostiosoite sekä Sukunimi ja etunimi
–    Yrityksen nimi
–    Laskutusosoite ja haluamasi laskutuksen viitetiedot
–    Laskutusyhteyshenkilön nimi

Tietosuojaselosteemme voit tarkistaa täältä: https://www.tdwi.fi/tdwi-finlandin-tietosuojaseloste/

TDWI:n jäseneksi samalla

Yhdistys on sopinut TDWI:n www.tdwi.org kanssa yhteistyöstä, jonka mukaisesti TDWI Finland edustaa TDWI:tä Suomessa.

Yhdistyksen henkilöjäsenet ja yritysjäsenten nimetyt edustajat ovat TDWI:n jäseniä ja saavat myös kaikki TDWI:n jäsenilleen tarjoamat jäsenetuudet.

Huomatkaa! – Älkää liittykö jäseneksi ww.tdwi.org –sivuston kautta vaan yllä kuvatulla sähköpostiviestillä. Me maksamme kansainvälisen organisaation jäsenmaksun puolestasi sisältyen TDWI Finlandin jäsenmaksuusi.

Suomen TDWI:n jäsenmaksuista jää osa yhdistyksemme jäsenpalvelujen sekä tapahtumiemme hyväksi hyödyttämään yhdistyksemme jäseniä TDWI:n jäsenetujen lisäksi! Jäsenmaksustasi suoritamme myös TDWI.org jäsenmaksusi puolestasi.

Jäsenmaksut

Henkilöjäsenet ja yritysjäsenyydessä nimetyt edustajat ovat oikeutettuja osallistumaan yhdistyksen jäsenille tarkoitettuihin tilaisuuksiin ja saavat yhdistyksen muut jäsenetuudet.

Henkilöjäsenyys: vuosimaksu vuonna 2019 ja 2020: 245 €

Henkilöjäsenyys on henkilökohtainen ja oikeuttaa yhteen ääneen yhdistyksen kokouksissa. Henkilö ilmoitetaan myös TDWI:n jäseneksi. Jäsenyyttä, sen tuomia etuja tai luottamustehtäviä ei voi siirtää toiselle henkilölle työsuhteessa tapahtuneiden muutosten perusteella.

Yritysjäsenyys: vuosimaksu vuonna 2019 ja 2020: 895 € (sis. 4 nimettyä edustajaa)

Yritysjäsenyys on yritys-/yhteisökohtainen ja oikeuttaa neljään ääneen yhdistyksen kokouksissa. Yritys nimeää edustajansa yhdistyksen rekisteriin. Nimetyt edustajat ilmoitetaan samalla myös TDWI:n jäseniksi. Nimettyjä edustajia voi vaihtaa joustavasti tarpeen mukaan. Mahdolliset yhdistyksen luottamustehtävät eivät kuitenkaan siirry henkilövaihdosten mukana, vaan niistä päätetään erikseen yhdistyksen sääntöjen mukaisesti.

Yritysjäsenyyteen enemmän kuin 4 nimettyä edustajaa:

Yritysjäsen voi ilmoittaa yhdistyksen rekisteriin haluamansa määrän nimettyjä henkilöitä (edustajia). Vuosimaksu määräytyy edustajien määrän mukaisesti siten, että yli neljä edustajaa ilmoittaneiden vuosimaksuun lisätään viidennestä edustajasta alkaen kustakin henkilöjäsenmaksun mukainen määrä ts. yritysjäsenmaksu + lisähenkilöiden määrä * henkilöjäsenmaksu.

Kesken kalenterivuotta liittyvien jäsenmaksu liittymisvuodelta on liittymispäivää seuraavien täysien kalenterikuukausien mukainen osuus koko vuoden jäsenmaksusta.

Share